+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 02 січня 2020

Визначено кращого студента факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин!

Організатором конкурсу виступили: деканат факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин та рада студентського самоврядування факультету.

Подія відбулась 24 жовтня в актовій залі Уманського НУС. Зал був наповнений атмосферою прекрасної творчості та ліричності.

Метою конкурсу було виявлення, підтримка і заохочення обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості та формування її національної свідомості, розвитку і реалізації творчих здібностей студентів, стимулювання їх зацікавленості до підвищення свого інтелектуального та професійного рівня.

Участь у конкурсі взяли п'ять найталановитіших та найкращих у навчанні студентів факультету: Заленська Єлизавета (студентка 41-ек групи), Стецик Андрій (студент 31-ек групи), Сигидюк Вікторія (студентка 21-п групи), Калічак Олег (студент 21-ек групи) і Ніколаєва Ангеліна (студентка 21-зр групи).

Конкурс був побудований з двох етапів: «Я – кращий» і «Мій IQ – найвищий», під час яких студенти  показали свої найкращі знання, здібності і таланти, які справедливо оцінили журі.

До складу журі  входили досить компетентні і поважні викладачі, а саме:

голова журі: декан факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин, доцент Щетина Сергій Васильович;

Фоменко Олександр Олександрович, заступник декана факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин з практичної підготовки студентів;

Заболотній Олександр Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри мікробіології, біохімії і фізіології рослин

Щетина Марина Анатолівна, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри екології та безпеки життєдіяльності;

Школьний Володимир Леонідович, керівник фітнес клубу «Олімп».

Нелегко було журі визначити кращого із кращих, але зрештою рішення було прийняте, то ж почесне звання «Кращий студент факультету 2016»  виборола студентка 41-ек групи Заленська Єлизавета.

Ми вітаємо учасників та зичимо їм нових перемог та підкорення ще вищих вершин у науці та у житті. До привітань наших студентів приєднався керівник фітнес-клубу «Олімп», який вручив призи кожному з учасників конкурсу.

  

Ваховська Аліна

голова ради студентського

самоврядування факультету

Фото автора