+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 06 жовтня 2019

Святкування дня міста

Умань – місто неймовірної краси та неповторної архітектури, незабутньої атмосфери затишку, українських традицій відсвяткувало  403-тю річницю!

Цьогорічна програма заходів була досить насичена, цікава та різноманітною. Жителі та гості міста радо вітали учасників заходу, представників різних закладів, підприємств, установ та колективів художньої самодіяльності Умані. Усе дійство було радісним та урочистим.

Активними учасниками у проведенні Дня міста були і студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин. Які завжди долучаються до заходів міста та університету, адже талановиті творчі особистості завжди дарують сонячний настрій, любов до життя та надію у світле і мирне майбутнє – так потрібні всім українцям.

Культурно-розважальна програма  відбувалася на площі Соборності.

Це і фестиваль вуличної їжі, виставка-продаж декоративно-ужиткового мистецтва, і хенд-мейд, і виставка картин, а також виставки-презентації підприємств, організацій, установ Умані.

Оптимізму та впевненості у завтрашній день додав танцювальний марафон «Молодь движує».

Святкові смаколики цього року вирізнялися особливим національним колоритом та екзотичністю.

На території центрального парку відбулися показові виступи  спортивно-розважального закладу «Amarant»  постійного спонсору заходів факультету.

На одній великій сцені свята розважала презентація навчальних закладів, яка представляла концертну програму, ігри, конкурси, флешмоби, майстер-класи. Також відбувся розіграш квартири та призів від житлового кварталу Греків ліс. На головній сцені прозвучав концерт гурту «Bagiroffband».

Хедлайнером свята була неперевершена талановита співачка, найяскравіша зірка української естради Ірина Фидишин.

Свято пройшло неймовірно, феєрично, незабутньо!

Бажаємо нашій рідній Умані подальшого успішного розвитку, стрімкого розвитку і натхнення на добрі справи кожному її жителю.

Оксана Беденко, секретар ради студентського самоврядування

факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин