+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 04 грудня 2016

Активний відпочинок студентства факультету

З метою оздоровлення і активного відпочинку, для студентів першого курсу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин було організовано дружній похід у фітнес клуб «Олімп».  Організатором заходу була рада студентського самоврядування факультету.

Клуб «Олімп» -  це заклад нового покоління, який відповідає всім новим тенденціям індустрії фітнесу. А фітнес у свою чергу відповідає за те, щоб людина тримала своє тіло в гарному стані за будь-яких життєвих обставин. Тому колектив закладу завзято вирішив довести це активній молоді нашого факультету.

Під час заходу було проведено декілька мастер-класів з групових і силових занять. Призначення групових занять полягає в тому, щоб  позитивно впливати на стан здоров'я і фізичний розвиток молодого організму. Силові вправи дають змогу досягти та протягом багатьох років підтримувати на високому рівні силу і витривалість, а також істотно зменшити шкідливий вплив факторів довкілля.

Після активного заняття фітнесом у студентів покращився настрій, підвищився заряд енергії та прагнення до підкорення нових вершин, адже не даремно гасло улюбленого закладу наших студентів «Вперед до Олімпу»!

 

Ваховська Аліна,

голова ради студентського

самоврядування факультету