+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2022

Вітаємо з Днем працівника освіти!

Шановні освітяни!

Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом. Вашими сумлінними зусиллями, мудрістю та професіоналізмом твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Наш факультет та Уманський національний університет садівництва в цілому, однозначно має усі підстави пишатися своїми досягненнями у сфері освіти. Адже наукові здобутки викладачів, якісна підготовка студентів, визначні наукові досягнення на національних, континентальних і світових рівнях, представлення досвіду на міжнародних та всеукраїнських конференціях свідчать про насправді вагомий наш внесок у виховання поколінь української молоді, яка гартується на прикладах фундаментальних  досягнень науковців,  висококваліфікованих науково педагогічних працівників. 

 У цей непростий час, всіх освітян об'єднує спільна мета -  вносити визначальний вклад у розвиток України,  формувати нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності, моральності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.  Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві самореалізовані особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів нашої Незалежної України.

Бажаємо, щоб на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов. Натхнення вам, невичерпних творчих сил, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

https://www.facebook.com/rssplodo.unus/videos/509400017639999/ 

Відео

1.