+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 30 вересня 2023

Козацькі забави - випробування найсильніших!

 З нагоди Дня захисників та захисниць україни в Уманському НУС відбулися патріотичні змагання "Козацькі випробування".  Через сотні літ козаки залишаються наставниками для кожного українця, їх поважають, ними захоплюються і прагнуть наслідувати. Козацької сили волі і духу боялися найлютіші вороги, захоплювалися їхніми вміннями в бою і в розвагах, вірності своїм побратимам та своїй цілі. Наших козаків поважали всюди, бо кожен з них мав честь і гідність.

 Щорічні "Козацькі випробування" в Уманському НУС свідчать про притаманний справжній козацький дух та наснагу  студентам факультету плодоовочівництва, екології та  захисту рослин. Так, учасники змагалися на перевірку сили, вправності, майстерності володіння літературним словом і навіть здорового апетиту. Особливо кмітливі та талановиті, надзвичайно вправні та мужні козаки облаштували курінь нашого факультету - "ROUND UP". Слідкуючи гаслу - "Жага пригод, ліні нестача, разом йдемо до цілі! Бо в нас кров гаряча. Живемо випробуванням, любимо пригоди. Рух в нас йде командою не залежно від погоди!" студенти загартовували та виховували справжній патріотичний дух та відстоювали перемогу. 

Ми пишаємось талановитими студентами факультету та щиро бажаємо безстрашно та впевнено долати всі перешкоди на своєму шляху!