+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 24 серпня 2023

З Днем Незалежності України!

Тридцять два роки тому наш народ здобув суверенітет і став господарем рідної землі. Незалежність як  багатовікова боротьба українського народу за право мати власну державу та особливе свято для кожного українця, коли ми відчуваємо гордість за пройдений Україною шлях.

Випробуванням нашої любові до Батьківщини та біль втрати за свободу стали останні роки. Попри наміри ворога  відібрати у нас волю, суверенітет та території,  українці, завжди були волелюбними та незламними. І ми обов’язково переможемо! Пишаємося і дякуємо тисячам українських воїнів, що стали на захист територіальної цілісності країни, волонтерам та кожним, хто сьогодні наближає Перемогу на своєму фронті! Безмежна вдячність тим, завдяки кому ми можемо жити, працювати, навчати і навчатися, просто радіти кожному новому світанку на рідній землі!

Колектив факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин та усією  університетською спільнотую приєднується до привітань з Днем Незалежності України! Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє  кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю,  які єднають і зміцнюють Украіну.