+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 03 жовтня 2023

"ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ - 2023"

 

3 жовтня в Уманському національному університеті садівництва відбувся щорічний «Ярмарок вакансій-2023», який був ініційований відділом професійно-кар'єрної орієнтації за активної участі  факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин. Організована зустріч  між роботодавцями та студентами сприятиме успішному працевлаштуванню та кар'єрному росту в майбутньому. 

З вітальним словом до відвідувачів заходу звернулися відповідальні  кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заступник декана з виховної роботи студентів Лариса РОЗБОРСЬКА та фахівець відділу професійно-кар'єрної орієнтації, кандидат економічних наук, доцент Наталія БОНДАРЕНКО. Вони наголосили, що цей традиційний захід викликає значну зацікавленість як потенційних роботодавців так і здобувачів освіти - майбутніх висококваліфікованих фахівців. 

Цьогоріч,  запрошеними представниками підприємств "Ярмарка вакансій-2023" були компанії-лідери українського ринку. Зокрема, свої вакансії презентували: КРАСОВСЬКИЙ Євген Юрійович - голова Уманського міськрайонного центру Всеукраїнської громадської організації "Клуб органічного землеробства"; ПАВЛИШИН Святослав Володимирович, фахівець із селекції та генетики сільськогосподарських культур, Дослідна станція BAYER, ТОВ "Монсанто Насіння"; БАБІЙ Яків Михайлович - генеральний директор корпорації "Дністер". 

Усі присутні отримали інформацію про особливості наявних вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування та проходження практики на цих підприємствах, а також дізналися про оголошені конкурси на посади. Колектив Центру професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки та представники факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин висловлюють щиру подяку запрошеним роботодавцям за плідну співпрацю та допомогу у працевлаштуванні молодих спеціалістів.