+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 18 жовтня 2023

Ярмарок "Разом до перемоги"

Десятки тисяч наших захисників щоденно боронять кордони України. Усі вони потребують уваги і розуміння, тому навіть найменша наша допомога – це частина великої доброї справи.

Співробітники та студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин  долучилися до благодійного ярмарку «Разом до перемоги!», що організована колективом інженерно-технологічного факультету та за міцної підтримки ректора Олени НЕПОЧАТЕНКО і стейкхолдерів. Усі присутні мали змогу приєднатися до благодійного заходу та  підтримати  Збройних сил України. 

Ми усі розуміємо справжню ціну нашої незалежності. У нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Саме тому, кожен із нас мав можливість долучитися до доброчинної справи, проявивши свій патріотизм, щире серце та небайдужість.  Молодь зазначає, що важливо не забувати про боротьбу та підтримку у тилу, адже мужні герої України щодня впевнено відстоюють інтереси нашої держави. Юнаки та дівчата пропонували гостям різноманітні солодощі й кулінарні цікавинки. 

Дружня університетська родина завжди із готовністю відповідає на заклики про допомогу українським військовим – матеріально, морально, духовно. Приємно, що організований ярмарок подарував відвідувачам щире задоволення та приємні емоції, а спільна ідея згуртувала усіх.

Разом ми – сила! Все буде Україна!