+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2023

День міста Умань!

За багаторічною традицією, у першу суботу жовтня, уманці святкують День міста!

Співробітники та студенти факультету плодоовочівнитва, екології та захисту рослин разом із усією університетською родиною, долучилися до запланованих заходів та урочистих дій. 

У житті нашого міста багато яскравих сторінок, з яким пов’язані імена відомих державних діячів, вчених, митців, літераторів, спортсменів. Це величне свято є даниною пам’яті  наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та примножувати його славу! 

Першочергово, усі учасники з глибокою повагою та співчуттям долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанування пам'яті про  полеглих героїв України.

Колектив університету, разом із містянами, на центральній площі, приєдналися до патріотичного флешмобу з рогрозтання синьо-жовтого стягу - символу нашої Незалежності та Державності. 

Напередодні, студенти Уманського НУС приймали активну участь  у загальноміському відеоконкурсі «Дивовижна Умань». У цей святковий день, урочисто привітали переможців та всіх креативних і талановитих учасників за досягнення та реалізацію творчих задумів у відеороботах. 

Тож, нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста Умань, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків!